Dania gorące – obiad
I danie – zupy do wyboru:
- flaki wołowo-rosołowe
- rosół domowy
II danie do wyboru:
- De Volaille ze szpinakiem i suszonymi pomidorami z ziemniakami opiekanymi, bukiet surówek
- sznycel z indyka z ananasem i żurawiną zapiekane serem żółtym z ziemniakami opiekanymi, bukiet surówek
Danie gorące
Danie do wyboru:
- bigos z tradycyjnym „schaboszczakiem”, pieczywo
- kotleciki mielone, bigos, pieczywo
Danie gorące
Danie do wyboru:
- schab ze śliwką w sosie kalifornijskim, kluski śląskie, buraczki zasmażane
- zrazy schabowe faszerowane warzywami, kluski śląskie, buraczki zasmażane
Dania zimne
Zimne przekąski:
- schab po warszawsku
- ryba po grecku
- jaka faszerowane – mix
- śledzik pod pierzynką
- tymbaliki drobiowe
- roladki z łososia wędzonego ze szpinakiem
- roladki z łososia wędzonego z twarożkiem i ziołami
Sałatki:
- sałatka z wędzonym kurczakiem
- sałatka grecka
Dodatki:
- marynaty
- pieczywo
Napoje gorące:
- kawa
- herbata z dodatkami
Napoje chłodzące:
- coca – cola
- fanta
- soki
- woda mineralna
Ciasta własnego wypieku:
- sernik z brzoskwinią
- szarlotka
Owoce