05-192 Cieksyn, wieś GAWŁOWO nr 2

601 50 40 20 rancho@aksamit.net.pl

Catering na Boże Narodzenie

logo

Gawłowo

Proponuję Państwu skorzystanie z naszej oferty „cateringu Bożo-Narodzeniowego”. Smaczne i tradycyjne potrawy przygotowane przez naszą Szefową Kuchni  pozwolą podczas nadchodzących dni na poczucie prawdziwej domowej atmosfery. Nasze dania to „jedzenie jak u mamy”, które może znaleźć się na Państwa stołach.

Pragniemy Państwa poinformować, że organizujemy m.in. firmowe i koleżeńskie spotkania wigilijne na terenie „Aksamitki”, jak również wyjazdowe.

Właściciel „Aksamitki” – Bogusław Zbigniew Aksamit
Tel. 601 50 40 20

Zupy – por. 350 ml:

  1. Grzybowa z łazankami – 10zł/por.
  2. Barszcz czerwony z uszkami (8 szt.) faszerowanymi pieczarką – 10zł/por.
  3. Żurek „Babci Lodzi” – nagrodzony Perłą na Międzynarodowych Targach w Poznaniu za najlepszą potrawę regionalną w kraju – 10zł/por.
  4. Flaki wołowe, rosołowe – 10zł/por.
  5. Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym – 10zł/por.

Bufet  na gorąco:

  1. Kotleciki mielone z kapusty i pieczarek (2szt.) – 8zł
  2. Bigos wigilijny 1 kg – 30zł
  3. Krokiet z kapustą i grzybami – 4,5zł/por.
  4. Pierogi domowe z mięsem (1kg) – 30zł
  5. Pierogi domowe z kapustą i grzybami (1kg) – 30zł
  6. Pierogi ruskie (1kg) – 30zł
  7. Łazanki z kapustą i grzybami (1kg) – 30zł
  8. Kotlety rybne mielone – 6zł/por.
  9. Pstrąg smażony w migdałach 1/2szt – 12zł
  10. Kaczka pieczona z jabłkami i żurawiną (1szt.) – 60zł
  11. Karp Soute smażony – 10zł/por.

Desery:

  1. Sernik, szarlotka z własnego wypieku (1kg.) – 28zł
  2. Kompot z suszu (1L) – 10zł

Bufet zimny:

  1. Ryba po grecku (por. 70/50g) – 6zł/por.
  2. Karp w galarecie (por. 80g.) – 7zł/por.
  3. Pstrąg w galarecie (por. 80g.) – 8zł/por.
  4. Śledzik pod pierzynką (por. 70/30g.) – 5zł/por.
  5. Śledź w oleju (por. 70/30g) – 5zł/por.
  6. Śledzik po japońsku (por. 70/30g) – 5zł/por.
  7. Jajko w sosie tatarskim – (por. – ½ jajka) – 3zł/por.
  8. Jajko z kawiorem – (por. – ½ jajka) – 3zł/por.
  9. Jajko garnirowane łososiem – (por. – ½ jajka) – 3,50zł/por.
  10. Łosoś wędzony z cytryną (por. – 50 g) – 8zł/por.
  11. Ryba faszerowana w galarecie (por. – 80g) – 7zł/por.
  12. Roladki z łososia z twarożkiem (por. – 30/20g) – 8zł/por.
  13. Roladki z łososia ze szpinakiem (por – 30/20g) – 8zł/por.
  14. Roladki z szynki z kremem chrzanowo – jajecznym (por.30/20g) – 4zł/por.
  15. Schab „po warszawsku” w galarecie (por. – 40/20g) – 8zł/por.
  16. Indyk w maladze (por.- 80g) – 9zł/por.
  17. Pasztet domowy (1 kg.) – 30zł
  18. Ozorek w galarecie (por. – 70/30g.) – 8zł
  19. Kluski śląskie (1 kg) – 30zł
  20. Kopytka (1kg) – 25zł

Sałatki:

  1. Jarzynowa – tradycyjna (1kg) – 30zł
  2. Śledziowa (1kg) – 30zł
  3. Z tuńczyka (1kg) – 30zł

Oferujemy również inne potrawy, które nie znalazły się w powyższej ofercie.

Wystawiamy faktury VAT

ZAMÓWIENIA PRZYJMUJEMY: Telefonicznie 601 50 40 20 lub e-mail rancho@aksamit.net.pl (oferujemy dowóz zamówionych potraw lub odbiór osobisty).